Jeg kan enten trille omkuld af udmattelse eller bede om hjælp?

Teaterbygningen-Kge-srligt-sensitive-brn

Kære kære du som læser

Der sidder mange mange mange tusinde mennesker på nettet og suuuuger viden til sig. 

Nyder at få masser af gratis viden i et væk..

Nogen gange er disse personer utilfredse med det de modtager, til trods for at det de modtager er helt og aldeles gratis.

Jeg vil derfor spørge dig - er det dig?....måske bare lidt?

Nyder du at modtage -men husker du også at give noget tilbage -evt til andre?

Viser du din påskønnelse hvorfra du modtager? Giver du tilbagemeldinger
på alt det du modtager gratis?

Karmisk bør alt gå begge veje.

Og er vi ikke taknemmelige for vores venner, familie, de penge vi har, den gratis hjælp vi får eller livet generelt - så bliver vi selv hæmmet karmisk.


Som du ved kære kære du som læser, så er super hamrende sensitiv og opfanger alt.

Jeg går og tror at jeg er en uendelig kilde af energi men ved at jeg ikke er det desværre.

Englemennesket i mig vil gerne hjælpe alle. Støtte alle. Give dig den viden du har brug for, ift. alt det som sker energimæssigt konstant.

Jeg har også æren af at hjælp flere tusinde mennesker hver måned og det gør mig såååå glad at mine tårer fyldes med glæde.


Men i det daglige er jeg kun mig selv og har derfor ikke lige en søster der kan hjælpe med ting og ej heller en skøn grafiker der kan hjælpe med det grafiske Eller en til at klippe i videoer og lydfiler når jeg f.eks. nyser hehe.. Jeg har ikke en familie som kan støtte op om og hjælpe med praktiske ting eller veninder der træder til og hjælper mig...fordi de lever deres liv med job og børn. 

Jeg laver alt selv hver eneste dag ifm. min virksomhed og vil gerne vækste på det personlige plan nu, i håbet om at stifte egen familie.

Måske det er min skyld fordi jeg ikke beder om hjælp og beder dem om at være for mig konkret i hverdagen... Men vi stærke kvinder formår sjældent at bede om hjælp...ja måske jeg indser at et er hvad folk siger, noget andet er konkret handling... Og for at jeg kan modtage støtte, så skal jeg støtte mere op om mig...det er nok tid nu.

For jeg er træt nu.

Jeg ser at jeg har brug for mere.

Brug for et stærkere og større netværk.

Både personligt og hvad angår min forretning.


Så nu er det min tur til at bede om hjælp og støtte..

Min tur til at række ud..

Alternativet er at der ingen foredrag bliver i dette år, for jeg kan ikke "løfte dem selv" så at sige.

Og at jeg lukker al facebook aktivitet.

Jeg vil super hjertens gerne til Århus den 14/4, til Kolding den 16/4 samt til Køge den 28/4 og afholde mine planlagte foredrag.

Desværre kan jeg ikke få alt op at stå helt alene.

Jeg har troet at jeg kan.

Jeg vil gerne.

Men jeg kan ikke både have klienter, medlemsgrupper, skrive bog, værne om mig og give mere, ved at iværksætte foredrag.

Så jeg håber at du vil hjælpe mig?

At du vil række en hånd frem?

Vil du hjælpe mig og dele?

Du åbner de forskellige ting ved at klikke på de blå/lilla links.

Du mærker ikke forkert når du mærker at jeg er trist..måske lidt grædefærdig.. Men det er samtidig også erkendelsen af den "rov-drift" jeg har kørt på mig selv i håbet om at komme ud til så mange mennesker som muligt og det på bekostning af det personlige netværk og familie jeg ikke har...

I dagens mail er der mange "dette har jeg ikke" og der bør fokus ikke være. Men vi alle overdynges i disse dage af erkendelser på godt og ondt, kva solhverv og SUPER nymåne.

Når andre svigter os og ikke er der for os og ej heller overholder aftaler, -er det fordi du og jeg har svigtet os selv. Udsat os selv ♥

Når jeg driver rovdrift på mig selv - ender andre også med at gøre det... Men ondt gør det stadig..

Vi ser lige nu de tomrum som er opstået inde i os selv, fordi vi ikke har fået handlet på ting. Det gør ondt at erkende at for at komme hen til en ønsket destination,- så må både noget væk men noget til gengæld er der også noget inde i os der skal hankes godt og grundt op i. Så vi ikke hele tiden søsætter projekter mens de gamle projekter samler mere og mere støv.

Jeg vover nu endelig at bede om hjælp.. Sjovt finder jeg det ikke hehe..smiler...  Men jeg fik luft.. Jeg har erkendt et behov og selv om dette ikke var en positiv mail- håber jeg at du stadig læser med og har fundet inspiration eller vil tænke over "hvad kan jeg gøre for Sanne eller andre"..

Nogen gange skal vi give det til andre - vi selv har brug for. Dette nyder jeg selv at gøre.. Men det går ikke at jeg konstant er i en give-tilstand ♥

Pas på dig i disse dage kære kære du som læser ♥

Bølgerne går kæmpe-mæssigt højt på det spirituelle bevidsthedsmæssige plan.

Erkendelse, smerter, sorg m.m. skylles ind over os som bølger der skal skylle det gamle væk.

Nye bølger kommer også til, med mere lys, forårets varme, ny begyndelse og fornyelse.

Snart ser vi tydeligere vejen vi skal men først skal vi lige stå med et ben i hver lejr. Den gamle lejr og den nye lejr.

Og selv om det kan være svært med den her "centrifugerings-proces" så hold hovedet højt for det fortjener du ♥

Ses vi tirsdag til gratis webinar -hvor du får særligt-sensitiv-styrkelses-værktøjer? Ellers tilmeld dig her.tlf 22 41 11 55
info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     InstagramMaster Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)