Følelser er som vand hvor temperaturen og mængden stiger og falder hele tiden.


God påske Kære kære du som læser

Mange mennesker frygter de mindre rare følelser. Enten lægger man låg på dem, spiser på dem og hos mange siver de ud gennem sidebenene som sarkasme og irritation over sig selv og andre.

Men føleler er som vand. De bliver ikke hvor de er!! De er altid i bevægelse, så at sige og flytter sig. F.eks. "stiger" de ved fuld og nymåne. Følelser kan også blive "sure" hvis de som vandet "ikke er blevet iltet og har stået stille for længe". Plus de kan udvide sig eller trække sig sammen når iltmængden og temperaturen ændrer sig.

Følelser har de færreste af os lært at udtrykke. Vi har ikke lært som med vandet at justere på hanerne og ændre på deres varme/kulde og få ting sagt med det samme. Så vi er sjældent helt trygge ved at skulle sige at vi ikke har det godt. At vi er usikre og bange. At vi er kede af det. Eller bare at bruge ordet nej tak.

Og måske du også kender det Kære kære du som læser?

At hvor DU burde være den der sidder på forsædet og kører bilen (styrer dit liv),- så er det af og til barnet der sidder på barnesædet (i form af dit eget indre barn) der er kravlet ud af sin stol og har sat sig først op ved siden af dig på passager sædet og har mere travlt med alle andre end sig selv.

Og når du prøver at ignorere denne del i dig, -SÅ ender det med at dit indre barn i form af dine følelser har sat sig foran dig MED hænderne på rattet. Således bilen (i form af dit liv) begynder at slingre og skride ud!

Fordi du indledningsvis glemte dagligt at "tage din indre følelsesmæssige temperatur" og være opmærksom på dig hehe griner kærligt..

JA vi er nogen komplicerede væsner hehe griner kærligt! MEN sådan behøver det ikke være. Vi behøver ikke være supermænd og superkvinder via vores "ydre adfærd" hvor vi bilder ind at vi kan og skal alt, mens vi i vores indre er en usikker lille mus der er bange for alt.

Du er nemlig ikke dine mindre gode følelser Kære kære du som læser. Du er den du er i dit hjerte. Selvsikker. Robust. Stærk. Rolig. Kærlig. Varm. Imødekommende. Givende. Modtagende.

Alt frygten, dit mindreværd, afmagten, tvivlen, modstanden, hårdheden, kynismen, mistilliden, ensomheden, tristheden m.m.

Det er følelses-fragmenter fra barndommen som du super enkelt i dag sagtens kan blive fri af!!


hvad kan jeg Sanne gøre for dig?
 • Jeg kan lære dig hvoraf dine følelser kommer (hvoraf de er opstået) og derved får du KLARHED og får frigjort enorme mængder af energi idet du har fået forståelse.

 • Med forståelsen af hvorfor ting er som de er, er du klar til at jeg kan lære dig at  HÅNDTERE de mindre rare følelser OG slippe dem.

 • Jeg lærer dig mine egne udviklede værktøjer/teknikker, så du slipper for at falde i nogen dybe følelsesmæssige huller!!

 • For når dit indre barn i form af følelserne står og buldrer løs, så har jeg lært hvordan sætter du dig ned og healer barnet i dig op.

 • Og med de ord og værktøjer er du ikke længere bange for det som kommer op til overfladen.

 • Derved får du frigjort energi,- bliver mere selvsikker, robust og får mere overskud

 • Samtidig lærer dig Kære kære du som læser hvordan du kommer ned i din krop, så du kan mærke dig selv så du får det godt med din krop.

 • Derved vil du lettere tabe dig, få mere fysisk energi og kunne yde mere. Så at sige kommer livet tilbage i din krop.

 • .Således har DU fået magten tilbage over dit liv!!

Garantier:

 • Du får forståelse på hvorfor du er som du er, gør som du gør OG hvad der holder dig tilbage.

 • Du får værktøjer til at omprogrammere HELE dit indre - så det bliver LANGT LANGT lettere at være dig ♥

 • Med de MANGE værktøjer jeg giver dig kommer du NED i din krop og mærke dig selv.

 • Derved bliver den viden jeg lærer dig ikke bare viden der kun lagrer sig i dit hoved, nej du kan nu ændre på tingene i dit liv!!

 • For når din krop er åben er dit indre lille følelsesmæssige jeg "klargjort" og i-modtagelig for forandring.

 • Og når kurset er endt slipper jeg dig ikke!

  • Du har til dine dages ende adgang til mine CDer du fik med i købet og kan derved blive healet og løftet daglig.
  • Du har mig som din personlige Intuitive Mentor 1 måneder efter kurset er endt dvs jeg sender dig healend lydfiler 2-3x ugentlig.
  • Du kan købe "SLUT med selvsabotage"-sessioner 2 måneder efter kurset til næsten ½ pris.

 • OG kan du ikke deltage den 13. eller 14. juni så afholdes det sidste 4 modul (hvor vi mødes fysisk) det gentages igen fredag den 1. og lørdag den 2. august og igen formentlig sidst i september.


Selv ville jeg sååååådan ønske at kurset var i næste uge!! For jeg elsker at undervise! Elsker at lære fra mig! Elsker at få mine kursister til at grine af tingene fordi de får et mere let og enkelt perspektiv på tingene og dem selv!! OG så elsker jeg at se den store forskel der er fra når de kommer, til de går, -fordi de netop er kommet ned i kroppen, har sluttet fred med sig selv og er blevet MANGE kilo lettere følelsesmæssigt!

Så skal du med Kære kære du som læser?

 • Prisen inkl adgang til alle mine onlineprodukter, CDer, lær at heale dig selv kurser m.m er 5.999kr

 • Vælger du at betale af 4 gange er prisen 1.599kr pr gang.
  (det giver i alt 6.396kr)
Ps. Når du køber adgang til dette kursus får du (det starter den 22. april) adgang til onlinemedlemsgrupper, cder m.m. OG alt sammen har det en værdi af over 17.000kr. Selv når kurset er endt får du flere ting tilsendt - bla. mit onlinekursus "lær at heale dig selv" hvor jeg healer dig undervejs i alle 30 dage!!

P.p.s. Er du medlem i klub "Fri af Selvsabotage" er prisen 4.499kr

Og du kan købe en "SLUT med selvsabotage-session" for kun 499kr


(selve denne særpris -dette link får du tilsendt når du er blevet medlem).


2 nye blogindlæg fra den forgangne uge:


Gooood påske Kære kære du som læser

Kærlige knus og kram

Sanne Otilia

Din Intuitive Mentor som er ekspert i permanent fjernelse af selvsabotage, i håndtering af det at være særligt sensitiv samt i personlig udvikling og mindfulness.

SLUT med selvsabotage - få sat din indre Guddommelige Kraft fri  ♥Jeg hjælper modige ambitiøse mennesker der vil ud i verden og gøre en forskel for andre, fri af den indre selvsabotage.

For du er fantastik, unik og NØJAGTIG som du skal være! Og dit livsformål, det er DIG - den du er i dit hjerte ♥

tlf 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     Instagram


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)