Truut-trutte-rut - er du med endnu kære du som læser? Robotten åd mine links!

KlubSensitiv-banner-ny-email.jpg

Jeg håber ikke at du tænker "hvad med mig" ifm at jeg af og til skælder-smælder eller siger "jeg gider ikke energivampyrer"?

Jeg er blot et menneske på godt og ondt og også jeg har grænser og meninger.

Nogen gange får jeg lyst til at kaste hele det mit virksomhedskoncept i skraldespanden hehe griner kærligt!! 

Fordi indsatsen ikke altid matcher udbyttet. Jeg har ikke lært at drive en virksomhed og derved fået af vide at det kan være et utaknemmeligt hverv, men det har jeg erfaret. 

Når jeg så modtager en skøn tilbagemeldinger, kan denne opveje en hel uges "hmm hvis jeg ikke skal dette, hvad skal jeg så".. 

Det meste af tiden elsker jeg dog det jeg laver.. Men det med "hvad så nu" netop her er vi mange der er nu pga de stærke kosmiske forandringer.

For alt er oppe til forandring. Også fordi jeg om 1 måned bliver 40 (skal du have adressen ifm et kort? Hehe griner kærligt)  dvs jeg går fra et nummer i talrækken til et andet.

Faktisk trænger jeg også til arbejdsmæssig luftforandring - så hvad der sker fremover ved jeg ikke

Jeg sender formentlig for mange mails og det beklager jeg mange gange kære du som læser.

Derfor vil jeg i dag minde dig om at ABONNERE på min Youtubekanal så du automatisk får tilsendt en mail når en ny video oploades.  Jeg oploader flere fremover.

Jeg har med stor glæde lavet videohoroskopet for ⬇⬇september til dig - klik på billedet ⬇⬇

2016-09-05_08-medium.39.00.jpg

Hav en magisk uge - kæææmpe kram fra det +40 varme Quillan hvor jeg stadig detoxer iflg bogen Den Medicinske Seer og som så mange andre "skifter adfærdsmæssig ham".

♡♡♡

SanneSiphora

Ps hvis du mangler "noget" kan du blive coachet PERSONLIGT af mig 15 min pr uge i 4 uger for kun 100kr!! Klub Sensitiv Selvsabotage modtager healende lydfiler som sparker kærligt rumpe i ekstrem grad!! Emnet denne og næste uge er "accepter det uperfekte og transformer dit liv for altid".

Charlotte som er medlem skrev

"Lydfilerne - jeg elsker dem, stop ikke med dem !!

➡➡ Nysgerrig på mere- klik her ⬅⬅

 

P.p.s

S. Philipson

Air et Soleil

Avenue François Mitterand

11500 Quillan

France