Går du også og småprutter?! (sommerpriser slutter)Jeg tror kære du som læser at mange går og små-fiser hehe griner kærligt!

Den der holder meget igen på sig selv bliver også anspændt! Samtidig får denne person også et "anspændt samt stresset" nervesystem OG fordøjelse. Dvs. luften hober sig op i dit indre, som netop til småprutter hehe griner kærligt... 


Blogindlæg om "Kærlighedens briller" er lagt op på min SanneOtilia.dk blog. Det omhandler en måde/metode til at du og jeg kan blive bedre til at håndtere og rumme andre, fordi vi har "skabt en indre følelse" af kærlighed og veltilpashed ♥ (bare klik på den blå tekst og du føres videre).


Tilbud på min "Healende MIndfulness CD" slutter fredag den 30. august PLUS "sommer-mindfulness-pakken" lukker.

Sidstnævnte er en samlet mindfulnesspakke som bl.a. indeholder en 1½ times clairvoyance/afbalancerings-session, cden, medlemskab i mine medlemsgrupper og 4 email-supervision. ALLE kan købe denne sommermindfulness-pakke og ikke kun selvstændigt erhvervsdrivende.

Den "Healende MIndfulness CD" som svarer til at få ½ session hos mig, hvor jeg virkelig rydder op i, renser ud i OG balancerer dine nervesystemer, hormonsystemet, krop sind og ånd. CDen fjerner stress, sætter FUT i din forbrænding, gør dig fri af udefrakommende indtryk, lander dig OG centrerer dig i dig.

78 personer har købt cdén siden maj, MANGE af disse havde min anden cd i forvejen!

550kr hæver jeg prisen til -jaaa det er en lidt krydret pris for en cd, MEN dette er ikke en cd hvor du skal knokle for at "få det bedre" - nej det er mig Sanne der taler og giver dig en ½ session, alt imens du slapper af, kører tog, kører bil, læser eller vasker op!

Cden har du til evigt eje og får adgang til med det samme ved at du downloader den.


Småprutteri- og luft i maven kan også være af andre årsager:

 • Fordi vi ikke lader kroppen få hvile når vi har spist!
  Det kan både være fordi vi spiser for hurtigt! Eller fordi vi ikke ved, at vi skal/bør hvile/slappe af imens og efter vi spiser. Vi har nemlig to nervesystemer som ikke kan arbejde samtidig, kaldet det parasymptatiske og sympatiske. Så når maden indtages og lige bagefter, da "forlader blodet" resten af kroppen, for at søge mod maven, for at fordøje. Og derfor bliver vi bl.a. trætte.

  Der har kroppen brug for at vi sidder stille i ca 20 min. Så vi skal lige ned i gear, fordøje og optage maden.

 • Mælkeprodukter, hvedemel, stivelse, sukker og det at blande stivelse og proteiner.
  Du kan nu også være fordi vi indtager ting vi ikke kan tåle og i den værste kategori er mælkeprodukter!

  Disse er svært nedbrydelige for vores indre og sætter sig derfor som slapper på indersiden af vores tarme og giver bl.a. slim på lungerne. Får jeg for mange cappuchinooooes,- SÅ mærker jeg slim i halsen. Det kan også vise sig ved at have knopper på armene ved triceps. Den anden kategori ift. det småprutter, er hvedemel, ris, kartofler og anden stivelse.

  Igen fordi det også er tungt nedbrydeligt. Med hver vores blodtype - er vores evne til at forarbejde kød, stivelse, syre m.m forskellig. Om jeg anbefaler blodtypediæt? Hmm jaa følg den nøje, men kun for en tid for at rense ud- og husk så de store "grundregler" der er, - for så får du det bedre. Men vi skal ikke og bør ikke leve et stringent liv. Den kan også være dyr denne her levestil.

  For nogen kan det være pga indtagelse af kød eller det at man blander fødevarer som også er tungt for kroppen. Selv har jeg levet efter skille-kost dvs. fit 4 life livsstilen i 8 år og ALLE fødevarealleriger og intolerancer er vææk sQi hehe!

 • Vi skyller spyttet som skal nedbryde maden, - væk med væske.
  Det kan også være fordi vi drikker vand før, under og efter et måltid, - som skyller det spyt væk, der faktisk skal nedbryde maden i vores mave! Så vil du have en "tung og træg" fordøjelse, så bare drik masser af vand undervejs, hehe griner kærligt.. Vandet gør at det tager længere tid for maden i os at komme gennem systemet og derfor hober mange affaldsstoffer sig op i vores indre, -sooom fører til tung/træg fordøjelse, tung forbrædning, -tung/svær optagelse af alt det gode". Ja bare for at nævne et par eksempler.


 • Jooo og så kan det være vi spiser for hurtigt..
  Mad der spises for hurtigt, ja næsten sluges, -det bliver ikke blandet tilstrækkeligt med det spyt som der er brug for, for at maden kan blive ordentligt nedbrudt.Vil du have et dejligt energi-boost hver morgen for kun 50kr om måneden?

Så bliv medlem i
Autencitet & Mindfulness i hverdagen. Disse mails giver stof til eftertanke, healer dig og lærer dig mindfulness-værktøjer og andre spændende selvudviklings teknikker ♥

Fortsat dejlig dag til dig - kærlige tanker og vink,
Sanne Otilia 
Din Personlige Intuitive Mentor - SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!
Karriere rådgivning, supervision/undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du gerne vil lære at bruge færre ressourcer, -vil have øget mentalt overblik, overskud samt livsglæde.......


Youtube    -         Facebook      -     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)