1/12 En kort opsummering af hvad der sker netop nu og månederne frem.Kære kære kære du som læser

Veeeelkommen til min GRATIS spirituelle julekalender der løber frem til den 24. december ♥


Dette er den første ud af 24 mails (ikke alle vil være så lange som denne) hvor der flere gange ugentlig være lodtrækninger af gaver fra Svanebutikken som sælger varmt økologisk tøj til bl.a. børn, rejsearrangør Susanne Brøgger, holistisk tandlæge Dorte Bredgaard som læser os og vores liv ud fra tænderne samt gaver fra Alkalære som har konceptet "alle kan lære at læse".

Min intention med disse mails at få hjulpet dig med "en rød tråd" ifm. år 2014 så du får langt langt mere ud af 2014 og forstår meningen med galskaben.

For det HAR været et hårdt år udviklingsmæssigt og spirituelt. Og for at fokus ikke skal ligge kun på det negative, - så hjælper jeg dig også med at se alt det gode der er sket i dette år. Således kan du vende det gode og det dårlige (fra år 2014) til dine største styrker i år 2015!

Den viden jeg deler med dig, bør give dig flere kilometer forspring når du kommer til 1. januar.

Samtidig du vil være bedre rustet til de 3 første måneder af 2015 som også er hårde udviklingsmæssigt. Dette er de fordi vi renser ud der, skal omstille os, give slip og rejse os på ny, så at sige. Så vi ved påsken HELT igen genfødes for at stå stærkere end nogensinde før, -lige når foråret springer ud.

Dette er ikke skidt, - endelig ikke tro dette!! Med den viden jeg netop giver dig nu og de næste 24 dage (JA helt gratis hehe griner kærligt) vil du være i stand til at sige "åh ja det er jo fordi dette sker,- som Sanne har nævnt".

Dvs du får viden der gør dig i stand til at gå uden om de store huller der kan være på vejen ♥


Viden er rigdom!!


Og med den viden du får af mig, kan du tage magten tilbage over dit liv. Ja forhåbentlig hehe griner kærligt.. Jeg kan jo give dig viden, - og du vælger selv om du blot læser den eller læser den OG tager den ind hehe :)

Der står også mere i det sidst udsendte nyhedsbrev Læs mere HER

December er årets mest hårde måned. Ikke bare pga julen men også spirituelt idet vi nu (begyndt for små 2 uger siden) går i gang med:

 1. "Nedbrydelses-processen" hvor vi renser ud og skal give slip.

  2014 kører allerede nu revy for vores indre, - og "piller vi ikke i det" er det blot som en gylletank der kører forbi vores vindue og lugter kun kortvarigt.

  Men har vi allerede fortabt os i juleræs og frygt, - så er det at vi næsten har lukket gylletanken ind i vores hjem og har svært ved at få lugtet ud igen. Med dette mener jeg at vi ikke kan skelne mellem "hvad er reelt set gammel frygt der slipper - og hvad er ikke".

  Forstår du kære du som læser?

  Alt hvad vi har oplevet i år 2014 renser vi ud i nu. Mentalt og fysisk. Dvs du og jeg bestiger to indre bjerge netop nu, - det mentale bjerg og det fysiske bjerg. Og for at kunne bestige det fysiske bjerg skal vi leve sundt, motionere, drikke ekstra vand og skrue op for kosttilskud m.m.

  (Det følelsesmæssige plan og bjerg bestiger vi først i januar)

  For at alle oplevelserne fra år 2015 kan "skylles igennem" vores indre kræver det at vi er bevidste i og omkring os selv. Hele måneden ud!

  Er nærværende og medfølende med det som sker i vores indre.

  Netop i denne tid hvor vi kan føle os lidt ekstra svage fysisk og mentalt.

  Igen hvorfor at netop øget fokus på sund mad, motion, vand, frisk luft m.m. virkelig er essentielt lige nu.

  Så endelig hold fokus på dig i denne måned, selv om det er svært kære kære du som læser  ♥


 2. Frem til 24/12 lider vi lidt den indre stille død.............

  Uuuundskyld de barske ord, men det er det som sker idet dit og mit indre ego, frygt og selvsabotør (en og samme og sidder i maven) i den grad slår på sine indre bongo-trommer, for den vil sKiiiisme ikke udvikle sig! Den vil ikke videre! Den vil ikke vokse op! Den vil da blive hvor den altid har været.

  Vi kan ikke både blive genfødt på ny juleaften, hvis der ikke er gjort indre hovedrent fysisk og psykisk...

  Du kan derfor føle det som at du er en kampvogn når du kører over tærsklen til 2015 - med et indre som ikke er nulstillet..

  (skriv gerne hvis dette giver mening- for det er sQi svært at beskrive hehe griner kærligt .. Ja jeg skrev HVIS det giver mening) ♥

  Der er derfor mange har det rigtig rigtig svært i januar.. Fordi de først der (og for sent) påbegynder det som burde være påbegyndt i december.
  SOM de så gør i januar, mens de i januar renser dobbelt op ud, i det forgangne år.

  For:
  1. I december - passerer året revy for dit indre og slipper på det mentale og fysiske plan. Du renser ud mentalt og fysisk, for så:
  2. I januar sker det følelsesmæssigt. Men har du hægtet dig selv af i december -så bestiger du 3 indre bjerge samtidig! OG det er hårdt!!
  3. For dernæst i februar at komme til omstillingsprocessen hvor du på forhånd renser ud i, klargøres OG samles til år 2015.

   Hvad du skal gøre for virkelig at stå stærkt i det nye år, får du også kort råd om den kommende måned.

   Vil du MEGET mere i dybden ift. det som sker nu og de næste 4 måneder, så bliv medlem i klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE-


 3. Den 24/12 så gennemgår du og jeg "genopstandelses-processen".

  Hvor vi genfødes på ny. Så fra den 24/12 frem til den 1/1-2015 vil du stå lidt lidt vakkelvorne og sårbare på dine "nye ben. Du skal lige finde nyt rod og fodfæste og er lidt som bambi på glatis.


 4. Dernæst den 1. januar og rejser du dig på ny med fornyet styrke. Og jo mere du har forstået hvad 2014 gik ud på, når du og jeg har lært meningen med al galskaben OG når vi har indset hvor LANGT,  ja hvor UTROLIGT langt vi har flyttet os i dette år, - så kan vi nemlig flytte os RIGTIG LANGT i år 2015. FOR:


Skal du vækste som menneske er du nødt til at indse hvor du har været, hvor du er netop nu OG hvor du ønsker at komme hen ♥

Som billedet siger - viden er ikke noget som helt værd, hvis du ikke anvender den på dig selv!!!

I morgen tirsdag laver jeg en opsummering af det forgangne år og mailen vil være kortere end denne hehe griner kærligt ♥

Samtidig vil jeg i morgen trække lod om et gavekort til  Alkalære som har konceptet "alle kan lære at læse". Hvordan du kan vinde skal jeg nok skrive nærmere om.

Jeg går MEGET MERE i dybden med disse intuitive kanaliseringer og giver powerfuld healende coaching hvis du bliver medlem i min klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE- klik på blå tekst og læs mere.

Er du medlem i klub "SLUT med Selvsabotage" så får du ekstra gaver i denne måned og ja naturligvis (!!) Valuta for dine 65kr. Så bare rolig,- du er ikke glemt.

Med ønsket om en dejlig dag til dig Kære kære du som læser, Namaste

Sanne

(Namaste betyder at jeg ser dig som en ligesindet OG hilser det Guddommelige i dig ♥)

Per købte min healende mindfulness CD fredag:

Jeg har fået det rigtigt godt efter jeg købte den cd og jeg bruger den allerede meget for den har givet mig total ro indeni.

Jeg faldt lige i i dag, i forhold til det at ville andre end lige mig selv, men jeg så det ret hurtigt smiler.

Jeg kan se hvor vigtigt det er at sige fra og sætte grænser, men jeg fik det ikke dårligt.

Kære Sanne den cd den rykker så jeg kan slappe af være i ro med mig selv.

Du er et unik. Jeg skylder dig mit liv, måske store ord.


Men sandt. Knus fra per

(klik på billedet for at læse mere).

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)