Vil du have clearet dig, auraen OG have boostet dit helbred torsdag?Nu var det mig Sanne der fik serveret og blev testet på mit eget tema jeg ellers havde lagt på hylden!!

Jeg var nemlig på 2 dates med en skøn mand som ville MIG mere end jeg ville HAM hehe griner kærligt..

 Og jeg kunne ikke "være i det" og måtte ende det  -ja jeg blev næsten skræmt ♥


SÅ jeg fik pludselig spejlet det tema jeg netop slap for ca 3 uger siden- og sååå lige skruUUUUet mange mange "grader" op hehe griner kærligt...

Manden her havde sååå høje forventninger med til mig, for han var allerede faldet for mig inden vi mødtes.. Han tog reklamer med til mig "om" ham selv.  Han ville også have taget billeder og ting med som han havde, for at vise mig hele hans liv... Han ville mig såååå meget -at han skubbede mig væk.. Selv om det ikke var hans intention ♥

Vi testes nemlig på vores skyggesider,- vi testes på "de cigaretter/temaer" vi siger farvel til - OG vi testes på alle vores ubevidste forbehold.

Vil du høre mere om historien herover Kære kære du som læser?

Og kunne du tænke dig at blive mange følelsesmæssige kilo lettere?

At få lettet dine skuldre, brystet, kroppen og dit hoved for en masse tyngde samt spændinger?

Kunne du tænke dig at (få åbnet) din krop, så den står helt åben? Som medfører at du kan mærke dig selv, sove godt og afslappet og får en normal sult?

Hvad med at slippe for al "fnidder fnadder" stress, uro m.m. som lægger i din aura?

Hvad med at høre mere om hvorfor din relation til andre - og omvendt, er som den er?

Har du nogen ting du gerne vil have besvaret intuitivt med clairvoyance ift. relationer og parforhold?

Så ses vi måske på torsdag kære du som læser?

For der får du dette herover OG meget mere til! Plus maaasser af grin og latter!

Kommer du alene koster det 175kr -men kommer i 3 personer eller flere, så koster billetten 116kr pr stk. Klik HER for at reservere dit sæde - der er begrænset antal pladser tilbage. Driller det, så send mig en sms og jeg kan sende dig opkrævning på anden vis.

Billedet - det har jeg malet i fredags og lørdags. Jeg kaaan godt male et på bestilling hvis du spørger hehe ♥

Deltagere fra tidligere foredrag skriver dette:

Jeg syntes det var et kanon godt foredrag! Din fremragende måde at beskrive tingene på gik lige ind og jeg kan godt lide den måde du er på som menneske, -du er både spirituel og meget jordnær, samtidig med at jeg godt kan lide din måde at fremlægge tingene på.

Tak for sidst Sanne. Det var et meget og berigende foredrag. Du er en ægte storyteller, kommer til at tænke på mine møder med pablo Russel, en blackfoot indianer fra canada, hans indianske navn er, "Shooting in the Air" og hans mission har jo meget lighed med din livsopgave, at hjælpe mennesker hjem i sig selv. Den opgave kræver virkelig selvudvikling og ægthed, og den skinner helt klart igennem i dine udsagn både på skrift og i real life"..

Først og fremmest synes jeg at du er en kanon formidler
og du formår at komme ind under huden af de mennesker der sidder og lytter til dig. Din store viden og interesse gør at det du siger, kommer til at virke som en helt naturlig og forståelig ting som mange gange godt kan være et problem, Især hvis der sidder nogen som ikke aner hvad de har meldt sig til og som måske er kommet af ren og skær nysgerrighed.

Personligt har jeg det godt med at du bare er dig og er imødekommende. Der er plads til en lille snak i pausen og du viser interesse for dine medmennesker". "Loven om tiltrækning og det at manifestere"

Kære Sanne. Nu har jeg læst en hel del bøger, været til foredrag, fået undervisning mm. men først da du fortæller mig i din lydfil om Loven om tiltrækning FORSTÅR JEG DET !!! Nu forstår jeg hvorfor min lærer syntes at jeg var tung bag i...pga frygten som jeg nu hører dig fortælle om.! Hold op hvor giver det mening. jeg arbejder hele tiden modsat vej og blander det hele i en stor pærevælling.


TUSIND TAK FOR LYDFILEN !!!

Nu kan jeg ændre mine vibrationer, så jeg kan komme derhen jeg gerne vil og ikke omvendt med fokus på det dårlige og det jeg vil væk fra.

Prisen er 199kr for ca 30 min. healende lydfil med masser af info, råd og eksempler samt 3 A4 sider med konkret "what to do".


Gavekort - JEPS - de er HER

Der sker meget i december - så det er med at stå stærk i os selv - hør mere i december måneds videohoroskop HER


Ses vi på torsdag kære kære du som læser?

Sanne Otilia

Ekspert i personlig udvikling og i fjernelse af selvsabotage som Intuitiv Mentor.dkMaster Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)