16/12 Vi afvikler stadig og skal give slip...


Min 2. konkurrence-vinder er trukket og det blev Heidie Annet Beatrice Jørgensen der har vundet en måneds medlemskab i klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE. Tillykke til dig Heidie ♥

Jytte Kilt har vundet bogen "Kan man bide fra sig uden tænder" -også et STORT tillykke til dig Jytte ♥

Kære kære du som læser
Selv om vi stadig er i "afviklen af gammel energi og møg fra det forgangne år" skal vi så småt til at indkode (præge) vores indre med gode tanker.

Så den energi der snart skal strømme igennem vores indre kan målrettes i den retning vi vælger.

Vi skal derfor allerede nu støbe det indre livs-fundament der skal bære og støtte os det kommende år.

Dvs. når vi fra den 22. december ved nymåne får ny ren energi tilført, kan vi bruge denne konstruktivt til at målrette vejen frem.

For ny energi - der ikke målrettes nogen steder hen er jo bare tom energi. Som brænde på et bål der ikke er tændt op i.

En båd på det store hav uden ror og årer - kommer heller ikke nogen konkret vegne andet end den vej bølgerne går.

Benzin du fylder på en bil målrettet sendes ned i tanken som fører den ud til brændstofdysserne, der får bilen til at køre!

Så mål skal vi sætte os, så vi både får årer og ror på vores båd  OG vores energi skal kanaliseres IND i vores kroppe så vi har rorpinden og magten over eget liv.

(Når det er nymåne får vi ny energi som vi tager ind frem til fuldmåne. Fra fuldmåne frem til nymåne afvikler vi gammel energi og møg).

Arkivet med hver en julekalender-gave der er sendt ud tidligere er lige her - klik på blå tekst.

Enig - det er dumt at vælge at løbe en maraton uden at have trænet ikke?


Det er super opslidende og sjældent særligt sjovt hehe griner kærligt!


Så ved netop nu at skrue op for gode positive mantraer og ved at skrue op for tiltroen til dig, - ved feks. at finde ud af hvor fokus skal være for det kommende år, -jamen når du så kommer frem til den 1. januar SÅ står du bare klar ved målstregen!!

Og er i den grad klar til at indtage år 2015 OG tage ejerskab for år 2015 hehe griner kærligt..

Det kan også så småt være at du har fået flere "åh dette skal være mit mål for det kommende år" -indsigter?

Så endelig gå lidt frem i din notesbog og før dem ind der.

I morgen får du mantraer du kan fremsige til at booste og styrke dit indre! Som også bliver en øget tiltro til dig og den du er kære kære du som læser ♥

For at booste og styrke dit indre bliver det cement-fundament i form af tiltro til dig og den du er, der skal "bære dig" indefra, hele det næste år.

Ved du, at når du glemmer at fremsiger positive affirmationer og taknemmeligheds remser, så mindskes din indre tiltro til dig igen?

Vil du have MEEEERE af mig når vi når frem til efter den 24. december?


Så glæd dig kære kære du som læser, for jeg starter et 12. dages onlineforløb op fra den 5. januar så du får ALT det du har brug for, for at stå ENDNU stærkere det kommende år.

Jeg giver dig en værktøjskasse til at håndtere alt det, det kommende år byder på af muligheder for vækst, udfordringer m.m. ♥

Herunder "penge magiske øvelser", produktet "fra Selvsabotage til Selv-ekspertise", øvelsen sådan får du bedre kontakt til dine engle og guider, krops øvelser, produktet lær loven om tiltrækning og det at manifestere", sådan coacher og mentorer du dig selv -øvelse og meget meget andet.Gavekort der RYKKER på de indre planer, fra 100kr og opefter:
Har du forresten set at jeg har gavekort jeg sælger via webshoppen?

Du vælger beløbet og gennemfører køb.

Dernæst sender jeg dig gavekortet via email med navn og beløb på SÅ du selv kan printe det ud Kære kære du som læser ♥

Når du gennemfører køb af et gavekort får du EKSTRA bonusgaver med oven i -uden ekstra beregning. Disse øvelser kan du så printe ud og lægge ved gavekortet ♥


Copyright© 2014 All rights reserved Sanne Otilia Philipson. INTET må tages ud af denne tekst og deles - INTET. Kun kalenderen i dens fulde længde må deles.Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)