Nytårs kanalisering om året der gik, om at vokse op og ændre på prioriteringer og whats 2 come ♥


Sååå Kære kære du som læser rinder en æra ud og en ny påbegynder.

Længere nede linker jeg til et blogindlæg der gratis giver dig råd til at komme godt og stærkt ind i år 2014. Fordi du med dine mål styringen. Og derved ikke er en båd på det store hav uden hverken årer eller ror, som kastes omkring.


Først - jeg vil gerne sige tak til dig, fra heeeele mit hjerte. Fordi du er i den anden ende Kære kære du som læser ♥ For du ansporer mig og giver mig derved "energi" til at dele aaaalt det jeg gør og -holde ud og holde gejstren oppe. Så tak til dig, fra heeeelt mit store bløde varme hjerte ♥

2013 har været et år med mere indre proces (arbejde) end ellers. Hooold da op manner sQu altså hehe griner kærligt!

Vi har alle skulle vokse op mentalt og følelsesmæssigt!


Hvilket indebærer at HUSKE, vi skal ikke være perfekte:
Vi skal slippe alle de krav som vi basker os selv i knolden med, hver eneste dag. For det er selvkritikken og kravene der er vores værste fjender i form af selvsabotage, der tynger os kropsligt og mentalt.

Hvem gider være ven med en kølle (i form af vores indre selvkritiker og politibetjent) der slår ret hårdt hehe og ikke taler særligt pænt? Så vores krop og indre jeg, lukker i og bliver tunge og genstridige, for at undgå den kølle der - hehe griner kærligt!

Men det har også været et utroligt lærerigt og givtigt år. Et år hvor vi alle skulle "samle os mere" - få styr på vores ting og sager og lade være med at stå til som vi bl.a. har lært af vores mor.

Virkelig sætte os selv op på prioriteringsskamlen OG ville os selv mere, end vi vil andre - se min video herom HER den hvor jeg græder, fordi den erkendelse gjorde såååå ondt - åh bliver rørt mens jeg skriver ♥

Med år 2013 var der Universelt overordnet et stooort gennemgående tema, -som vi sagde i forsvaret hvor jeg har været i 10 år:

"få styr på stumperne".

Dvs. få styr på vores liv, økonomi m.m. MEN også vores prioriteringer!

At vi tør prioritere os selv mere, end vi prioriterer andre, så vi altid har fyldt vores indre glas op,før vi giver til og er der for andre.

Uden at vi tromler over andre og ikke tænker os os dog!

Året har også handlet om at gøre os fri af de hæmmende overbevisninger a la - "jeg kan, jeg bør, jeg må, jeg skal, jeg tror, jeg vil" og ........bare være.

Når vi er i den maskuline energi som det at være "fanget i egoets" udtalelser herover,- så tager vi kontrollen, dominerer, styrer, handler på, søger ud og væk fra os selv. Stiller krav, er hårde, konfronterende, vil, kan må, skal og bør!

Når vi bare er,- tager ting som de kommer. Giver slip på krav og tør være i vores sårbarhed -SÅ er vi i den feminine energi og her skal vi alle være, mænd som kvinder.

År 2014 kommer til at gå mere stærkt.
Med år 2013 kom der mere samling på os -og den skal der være ved at vi stadig "har styr på alt" og lader være med at stå til. At vi virkelig fokuser på jordforbindelse og får løst det vi skal med det samme, frem for at udsætte. For med det ekstra gear op år 2014 "tager", er det vigtigt at vi står stærkt så vi ikke snubler og slår os eller væltes omkuld fordi det kommer til at gå stærkt..

Stærkt hvordan spørger jeg intuitivt?


Vores indre rejse skrues op. Hvad vi har arbejdet hårdt for vil vi høste nu. Det belønner sig, det betaler sig, - det var det værd, - er de ord der kommer til mig fra den anden side ♥


Så vi skal stå stærkt i den feminine og rene energi hvor vi bare er. Den sårbare, milde og blide, hvor vi er åbne og imødekommende.

Hvor vi gør ting når det føles rigtigt fordi det kommer til os, så vi handler på ting med det samme. Men ikke søger udaf, -men mere sætter vores indre gear i neutral og flyder med den strøm der kommer til os. Hvor der navigeres ud fra de mål vi alle har sat os.

Ja det lyder lidt komplekst. MEN - læner du dig fremover og tager kontrollen og siger "jeg viiiil" - så har du forladt dig selv og skubber "guleroden" og andre væk foran dig.

Men åbner du dit indre og din favn, -alt imens ud tænder for imodtageligheds-følelsen i dit bryst - sååå står du åben for nye muligheder og det du skal. Netop da er du i den rene feminine energi.

Det du så skal, det vil du mærke som en indre impuls, - frem for "egoets vilje og kraft" som oftest vil trække/skubbe dig i forkert retning -og således vælte dig omkuld.

Jeg skal nok lave video-kanalisering for det kommende år om et par dage - samt for januar. Men jeg skal liiiige lande mig selv og have mine målplakater og tegninger færdige hehe..


Indtil da, se videoen her som mange har fået meget ud af at lytte til, den blev sendt ud 24 december - -

Hvad jeg gør når jeg mærker noget gør ondt og jeg er lidt nede?
Søger ind i mit stille sind og healer det op ved at mærke det som er. Det letteste er at flygte fra det og søge ud. Men jeg lytter indad. Taler bag mine øjne med mit indre barn -som vi alle har i os. Det lille barn som også repræsenterer frygten. Og så gør jeg ting alene-klik her for at læse mere.Få det råd jeg bruger:
Her i dag tirsdag, nytårsaftens dag, der sendte jeg som altid kl 06:00 en mail ud til mine 95 medlemmer i klub "SLUT med selvsabotage". I denne klub får de mails mandag til fredag. Mails der healer og booster dem, samt gør dem klogere på dem selv og hvad der lægger bag den ubevidste selvsabotage -netop så de kan ændre på selvsabotagen. Prisen er kun 50kr.

Mailen kan du gratis læse i dag, for jeg har lagt den over på min blog og er HERRetning på dit liv, hvorfor du er her, samt hvad dit livsformål er. Mangler du dette?
Livshoroskoperne jeg tegner og kanaliserer kan guide dig i den rigtige retning og vil gøre dig mere klog på den du er, hvorfor du er her OG hvad dit livsformål er. Jeg sælger kun 3 stk til - og så laver jeg dem ikke igen ♥

Klik her for at læse mere


Må du få et velsignet dejligt nytår Kære kære du som læser og må år 2014 være dig lykkebringende på aaaalle områder af dit liv ♥

Hjertelige knus og kram
Sanne

Ekspert i Personlig Udvikling og fjernelse af selvsabotage som Intuitiv Mentor!

 Youtube    -        Facebook   -     InstagramSLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)