Hvor bliver den der tillid og energien af? Og hvad sker der egentlig..

Hvordan har du det Kære kære du som læser

Jeg skal til Vejle/Jylland onsdag-fredag og behandle - måske vi ses? Jeg titter stadig lidt efter klinik og overnatning i B&B.

Der er smukt solskin og højt til himlen - men stadig er luften ikke helt klar og ren omkring os. Vi mærker foråret der trækker i os og vi vil det hele men stadig mangler energien. Og noget i os er meget usikker og bange, for tiden lige nu handler faktisk om at stå ved os selv!

Vores højere selv trådte ind i år 2014 1. januar. Dvs. gik i forvejen og rappellede sig op på det store bjerg i form af år 2014.

Vores mindset/knold/intellekt har i januar lige så stille også rappellet sig op på bjerget, alt imens frygten raslede ud af vores rygsæk i hele januar. Dvs. vi rensede ud fysisk i januar, i den frygt vi slæbte rundt på og ubevidst gemte os bag eller holdt os selv nede med, i det forgangne år.

I februar har så vores krop også skulle med op på bjerget. Den har for mange os kroppen, været lidt stiv, tung og træt men har dog været medgørlig.

Ved fuldmånen den 15. februar havde vores knold/intellekt/mindset endelig indstillet sig på at NU er vi her, - oppe på det nye "år 2014 bjerg".

I perioden fra nu til ca 5. marts - skal vores lille usikre jeg, egoet, frygten og selvsabotøren (en og samme) selv kravle op på bjerget, så alle vores jegér kan mødes oppe på bjerget. Meeen det halter lidt efter det bette jeg dér.

For imens hele vores voksne jeg er sååå klar til forår, vil videre og har sat sig nye mål,- såååå trisser det bette jeg der altså lidt rundt. Går lidt i cirkler, klatrer ned i gen, kalder og vil gerne ses, høres og anerkendes... er lidt bange, utryg og ængstelig og vender hele tiden om. Går tilbage i gamle mønstre.

Tiden er ikke lige nu til store udskejelser eller til at at vi skal udfordre os selv aaalt for meget.. Vi bør være opmærksomme og nærværende når vi spiser, går, står, arbejder m.m. og ikke have vores tanker strittende i alle retning som Medusa med slangerne på hovedet, der stritter i alle retninger hehe griner kærligt..

Selv er jeg noget dvask om morgenen, - kroppen vil sove mere og hovedet vil ikke i gang.. Energierne er tunge fordi vi virkelig stadig renser ud, så der fiser nogen overspringshandlinger ind. Så jeg kværner (så godt jeg kan, for let er det ikke) den ene liter vand efter den anden, for at øge mit indre flow. For ingen vand/for lidt og intet flow i os! OG vi kan også være følelsesmæssigt dehydrerede når vi mangler vand og bliver trætte, irritable og lidt ved siden af os selv.

Det jeg indså her i morges (mandag) som gjorde en stor stor forskel! Det var ikke at arbejde for at arbejde. Men at gøre det som gør mig glad! Ikke at træne fordi vi skal, men fordi det skal gøre os glade! At gøre det vi gør, fordi vi finder glæde herved - og så væk med det som ikke gør os glade, som det nu kan lade sig gøre.

 • - Vil du vide mere om banneret i toppen og spare 1.000kr på din næste session eller have ovennævnte session til introduktions-pris?

 • Vil du have gratis tips og læse hvad jeg selv gør for at "keep up the good spirit" eller hvad der har gjort at jeg ikke går op i hvad andre mener om det jeg laver?

 • Vil du blive klogere på hvad andre selvstændige har af problemer, så du ikke står helt alene OG skal jeg hjælpe dig med at håndtere disse problemer? Så du står langt mere selvsikkert i dig - FRI af selvsabotage, bekymringer og frygt?

  Så skriv dig gratis op til nyhedsbrevet for selvstændige, skønne behandlere, dejlige healere, kunstneriske sjæle, kreative englebasser - og dig som gerne VIL være selvstændig eller forfølge dine drømme • Download 77 min. Healende lydfil "Lær at forstå din indre selvsabotør"
  for kun 100kr.


 • Healing alle hverdage i 30 dg. som gør dig klogere på dig og hvad
  der lægger bag din selvsabotage. Lær at heale dig, dit liv m.m. også. KUN 50kr!


 • Download 30 min. healende lær at forstå "Loven om tiltrækning og det at manifestere"
  lydfil,du som så mange andre kan mestre det med penge, manifestation mm. FOR
  der er overflod af penge til os alle fra Universet, men vi skal lige forstå hvordan
  energi hænger sammen.- OG jeg Sanne nævner noget som ingen andre har gjort
  indtil nu, frygt og selvsabotagen. Pris 399kr.

Med ønsket om en dejlig mandag til dig Kære kære du som læser - kælige hilsner og knus
Sanne

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)