23/12 Tag den nye energi ind og løfte dig så du kan bruge den målrettet.I dag vil jeg spørge dig Kære kære du som læser og du har 2 minutter?

Til at dele disse healende nyhedsbreve så langt flere mennesker kan komme godt ind i det nye år, meget lettere både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

Dette vil jeg VIRKELIG værdsætte taaak ♥

Det er måske lettere at gøre for dig ved at følge det offentlige link (arkivet) som er lige HER der er der nemlig facebook dele-knapper m.m.

Jeg har selv et mere personligt ønske... jeg er ikke selv særlig god til at bede om hjælp.. Men hvo intet vover, intet vinder.. Måske du vil tænke på mig i en anden henseende hvis ikke du deler herover?

Et mere personligt ønske:
Jeg vil sååå gerne ind til Kbh og bo.. København-yder-området, gerne Valby-området så længe det er tæt på Øresund. Jeg bor alt for isoleret herude uden for Kbh og længdes efter at være tættere på alt, veninder, foredragslokaler, klinik, kontorfællesskab, trænings-muligheder m.m..

Det jeg søger er en lejebolig på min. 3 værelser i rolige omgivelser og max leje er 9.000kr alt inkl.

De mere specifikke krav er i mit hjerte, men hvis du hører noget eller kender nogen der kender, håber jeg du vil tænke på mig taaak ♥

(nej tak til det med at søge på bolig-portal m.m. - jeg tror på netværk og at hjælpe hinanden).


I dag er det den sidste dag før den kæmpe store lodtrækning finder i sted i morgen, -hvor du kan vinde et onlinekursus til en værdi af 2.400kr.

Jeg skulle have lavet en lodtrækning til i dag - men der er ikke megen krudt at gøre godt med - så aaal den krudt har jeg i stedet lagt i min intuitive coaching-fil jeg har indtalt til dig.

Du downloader lydfilen for i dag tirsdag ved at klikke på den søde nissehue hehe griner kærligt ♥


Rigtig glædelig lille juleaften kære kære du som læser ♥

GLÆD dig til i morgen hvor jeg deler den sidste info for i år FØR videohoroskopet for år 2014 udkommer ca den 1. januar!!

Hjertelige juleknus, kram og vink

Sanne

Ps - nytårspakken til 299 kr kan du allerede læse lidt om, ved at klikke på billedet aller øverst oppe.

  Copyright© 2014 All rights reserved Sanne Otilia Philipson. INTET må tages ud af denne tekst og deles - INTET. Kun kalenderen i dens fulde længde må deles.

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)