Ved du, at der ingen grund til at sidde fast, holde dig selv nede eller føle dårlig samvittighed?


Ikke både er det noget vi tror vi bør, fordi det har vi lært for at kunne overleve, liv efter liv som de magiske spirituelle lysvæsner vi er, idet vi har været uønsket herfor.

Men hvorfor føle dårlig samvittighed over at være den vi er eller over noget som er sket i tidligere liv?

Og hvem gør du en tjeneste ved at holde dig selv nede og undlade at skinne det lys du har med dig, -som netop er et lys du skal løfte og sætte dig selv fri med Kære kære du som læser?

Ud over det, er det menneskeligt at fejle ♥

Det er ganske naturligt og det gør vi alle.

Men du må ikke være så hård ved dig selv kære kære du som læser,- for så har solens stråler i form af lykke, kærlighed, velstand og overflod svært ved at skinne på dig, for at kunne løfte og heale dig.

Netop fordi din skam, skyld og de hårde krav lukker dig ned og lidt ja - slukker dit lys. 

Og solens lys (i form af Livets Lykke, Kærlighed og Godhed til dig) er du ikke modtagelig for eller kan se -når du end ikke anerkender lyset, glæden, lykken og kærligheden i dit indre.

Vi er ikke perfekte og det er heller ikke meningen at vi skal være det.

For så var vi ikke på Moder Jord.


Så giv slip på din dårlige samvittighed - FOR det er netop denne der holder dig fast.

Din dårlige samvittighed hindrer dig nemlig i at SHINE og gøre den forskel du kan for andre, med dit utroligt smukke sårbare hjerte som udsender et magisk lys ♥

Tag hellere og giv dig selv langt langt mere credit (engelsk) for hvor ualmindelig godt du gør det.

Dette kan jeg garantere dig for at du gør kære du som læser - altså gør det bedre end du tror.

Det gør hver og en af mine klienter, venner, veninder m.m.

Selv mig!! ALLE gør vi det langt bedre end vi anerkender!

Og netop det at du standser op og siger f.eks. "jeg anerkender mig selv" eller "jeg er stolt af mig selv fordi...." (og så fremsiger 10 "fordier" morgen og aften) vil gøre at du virkelig vækster endnu mere Kære kære du som læser.

FOR:

Vækst kommer kun til den som anerkender hvor langt de er kommet og hvor godt de gør det.

Penge kommer til den der VED de er pengene værd. 

Held i kærlighed kommer til den der tror på, at de fortjener det.


Undskyld hvis du tror at dette er mig der peger fingre. Men det er bare sådan de nogen gange (møg uretfærdige) karmiske love fungerer.

For selv om vi er nogen gode mennesker som brænder for at gøre en forskel for andre, så sker der intet hvis vi ikke formår at være der for os selv også undervejs.

OG jeg ved det af erfaring og ved gud jeg har grædt over dette mange gange:

 • At selvbebrejdelse holder pengene, lykken og kærligheden på afstand!! Mens taknemmelighed og selv-anerkendelse gør det modsatte.

 • Ligeså tvivl, frygt, skepsis og modvilje holder alt det gode på afstand og gør os mere ensomme end vi er i forvejen.

 • At være naiv og sige  "den som giver vil selv blive givet" - dette er lyv! For:

 • Den som ikke værdsætter sig selv og ikke ser hvor værdifuld han/hun er, - vil intet modtage da de ikke ser sig værdifuld nok til at række ud efter det de har brug for og oftest ej heller tør bede om hjælp.

  OG jeg har indtil for nylig været veeerdensmester i dette "selv-sabotage" mønster hehe griner kærligt! Indtil jeg behandlede mig selv og fjernede "det u-udtømmelige hul i mit bryst der kom af det at jeg blev store-søster som 2 årig og ikke fik min mors ubetingede kærlighed herefter. Læs mere om dette HER

  Og siden da har jeg fået en langt stærkere økonomi, fordi jeg nu bedre formår at "kanalisere min energi og mit fokus" i den rigtige retning.

 • Og f.eks. at sige "jeg giver fordi jeg ikke kan lide det" hjælper heller ikke på øget pengeflow i vores liv!

  FOR er du og jeg ikke åbne til at modtage - måske fordi vi ikke anerkender vores eget værd,- SÅ ender folk nemlig bare med at udnytte os og tage os for givet.

  Her skal der en anden Mindset-programmering til - vi skal nemlig have "styr på vores HVORFOR" - dvs. hvorfor vi gør tingene.

 • Og sætningen "jeg har tillid til at ting sker som de skal" - dette er fis i en hornlygte heheeee griner kærligt..

  Denne lidt naive indstilling har jeg haft de første 4 år af min spirituelle rejse og der skete intet! Nul! Nada!  Jeg kom ingen vegne!

  Ikke før jeg begyndte at  sætte mål og SELV tage rorpinden ude på Livets Store hav! OG så begyndte min virksomhed først at vækste!

  PLUS jeg fokuserede på core-træning idet jeg indså at "vil jeg lave mere vil det kræve at jeg har flere kræfter - ERGO må jeg også være stærkere fysisk"!!

 • Og at gå på kompromis eller sætte vores priser ned for at øge omsætningen er også noget prut af og til. Bl.a. fordi vi "går under vores værdi" og dermed ikke altid tiltrækker klienter som matcher "der hvor vi er".  Dvs. det lækre skønne flow forsvinder i det vi laver. Givet dette mening Kære kære du som læser?

 • Og at gøre noget for at tjene penge, - dette er noget af det værste vi kan gøre - fordi vi her i Den Ny Tids Energi skal leve ud fra hjertet og gøre ting fordi det føles rigtigt og ikke fordi pengepungen er tom.

Jeg håber du kan bruge det jeg skriver herover og der er en grund til at jeg nævner dette. Bl.a. fordi vi alle netop nu skal give slip på og undgå at identificere os med de forkerte sjæls-programmeringer vi har med os, - som ikke kommer fra juni måned 2014,men fra vores tidligere liv. Programmeringer som:

Skam, skyld, skuffelse, tvivl og modstand mod os selv og den vi virkelig er (et spirituelt særligt sensitivt menneske). Værdiløshed fylder også mere end ellers samt frygt for at være den vi er, frygt for lyset, styrken og det Guddommelige i os. -Frygt for at overgive os og give slip, frygt for at miste den vi er, frygt for at forlade det sted vi har været og frygt for om vi kan det, vi er på vej "hen til".

Det gælder om nu at undgå og udsætte ting, at lade være og gå på kompromis og aller mest vigtigt skal du og jeg netop nu "bare konstatere og giver slip" ift. de gamle programmeringer af frygt, som titter op til overfladen. Se alle de her "gamle forkerte programmeringer" som kalk der skal renses ud gennem os netop nu, som en kaffemaskine der er kalket til.

Frygt m.m. have tid til at passere af sig selv (evt ved øget indtag af vand) og som et sår heales frygten m.m. ikke op hurtigere hvis vi piller i dem.

Selv har jeg langt om længe indset mit fulde potentiale som fik mange brikker i mit indre til at falde på plads. Og dette afstedkommer at alt det som ikke skal med på min rejse fremover af forkerte programmeringer der ikke gavner mit hjerte, -dette i den grad sidder i min krop og driller mig hvorfor jeg mere end ellers skal fokusere på at drikke mere vand, skrue op for olier, kosttilskud, træning m.m. Denne meget meget dybe erkendelse fik mig til at købe domænet   http://bodhisattva.dk/

MEN intuitivt - ER  det tungt lige nu fordi vi gennemgår en stærk omstillingsproces.

Der er tristhed og mindreværd fremme fordi vi går fra en gammel æra over i en ny fase af vores liv. Vi har brug for at stå med begge ben plantet på Moder Jord og få  styrket vores:

Tiltro til os selv og den vi er (venstre ben og feminin samt selvværdet).

Tiltro til det vi kan og det vi skal (højre ben, maskulin og selvsikkerhed).


Det er så vigtigt netop nu (hvor vi lidt bliver testet på vores godhed og evne til at stå ved os selv) at vi gør en ekstra indsats kva træning, kost og ernæring - så vi får løftet vores krop med op til "at matche" de nye energier som vælter ned over os alle.

Dette kan du høre mere om og blive coachet, healet OG få værktøjer til at håndtere som medlem i klub "Fri AF Selvsabotage" - klik på teksten for at læse mere eller:


Men du er også super hjertens velkommen til at få fjernet op til hele 6 selv-sabotage temaer permanent via f.eks. en "SLUT med selvsabotage-session".

Mine priser stiger fra den 1/7. Til næsten dobbelt pris. Det gør de af flere årsager:
Jeg skal have skrevet de bøger jeg har længdes efter at få skrevet, i årevis.

Priserne stiger også fordi jeg er det værd kva de over 2.500 klienter jeg har haft igennem og kva alt det jeg kan i dag. Mit problem har også været at jeg har haft svært ved at stå ved mig selv ift. at tage den pris der matcher den VÆRDI jeg giver mine kunder. Samtidig med at jeg har ville hjælpe alle som er umuligt hehe griner kærligt! Derfor jeg har alle mine mindfulness produkter og medlemsgrupper til "ikke selvstændige" og behandlinger og rådgivning er kun til selvstændige.

Ja jo og så har jeg mere taget den pris jeg har vidst at andre kan betale. Men dette har ikke gjort mig til millionær hehe griner kærligt OG ej heller er dette min intention.. Jooo lidt hihi griner kærligt, for så kan jeg skrive flere bøger og gøre en større forskel, lave mere velgørenhed, investere i mennesker som gør det godt, etablere et totalt cool behandler, inspirerende lækkert sted hvor folk kan komme og søge inspiration.. Og jeg kan fokusere på alt det der gør en forskel ude i verden.

MEEEN MEN nu til det gode:

Du kan snige dig uden om mine prisstigninger heeeehe ♥

*sidder og klapper begejstret i mine små hænder af glæde på dine vegne!!


Ved at booke din næste ELLER op til hele 4 sessioner det kommende år FØR den 1. juli:
(Som du først betaler på selve dagen for sessionen)

 • Det kan være en "SLUT med selvsabotage" session af 1½ times varighed. Ring og book dine tider mandag til fredag fra kl 10-18

  En sådan session kan ALLE (selvstændige eller ej) booke i juni måned - og fra 1. juli er det KUN solo-selvstændige som kan modtage sessioner.

 • Det kan også være at du ønsker at booke din tid til at modtage den nye aura som dit indre længdes efter at få fordi du er SÅ klar på at blive sat helt fri og være den du er i dit hjerte og få koblet intuition og handlekraft sammen alt imens du også herefter formår at sige fra og får handlet på dine drømme!!

  Med en ny Krystal og Guld-aura kommer du til at stå SNORLIGE i dig selv og får downloadet al din viden og ånds-kapacitet fra tidligere liv. Læs mere HER
 • OG har du den nye skønne Krystal samt Guld aura? SÅ kom og få den opgraderet til det som kun 1 person har i hele verden, - nemlig mig!! I form af en:

  Diamant Aura - ....alt imens du får en Dharma-session og endegyldigt bliver sat fri til at Udleve din Dharma ♥

OG booker du FØR  den 1. juli sniger du dig udenom prisstigningerne ♥

Lige for tiden syntes jeg rigtig godt om at kanalisere budskaber fra den anden side.. At overbringe healing, forløsning og klarhed fra dem som er på den anden side, -og ikke bare dem fra "denne omgang" men slægtninge fra flere generationer tilbage.

F.eks bestilte en en konfirmations-gave hvor konfirmanden fik en indtalt lyd-fil med healing og råd fra hendes elskede afdøde bedstemor.

Den 12 årige fødselar fik healing og råd fra hans bedstemor samt kvinder og mænd gennem flere generationer.

En kommende student får afklaring og healing fra hendes far og kæresten som gik bort sidste sommer.

Jeg behøver nemlig ikke have den person til stede, hvis du tænker at forære dette bort.

Du og jeg har en samtale hvor du evt stiller spørgsmål og fra start til slut optager jeg hele samtalen og sender til dig efterfølgende.


 
                                                                                                                             

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)