19/12 Det råd jeg gav Lone gjorde en STOR forskel og nu får du det ♥


Mens jeg skriver denne mail triller tårerne ned af mine kinder af glæde på Lones vegne..

For jeg fik denne mail fra en skøn engel som også mindede mig om at OGSÅ JEG skal gøre det jeg lærte hende:

Kæreste Sanne

Tænker jeg har lyst til at løfte en flig af det du har betydet for mig.

Det allervæsentligste jeg har givet mig selv og fået af dig var den times kanaliserings-session med dig i starten af måneden. Jeg lærte vildt meget om mig selv og har slet ikke fået foldet det hele ud endnu.

Det der er sket er, at jeg hele mit liv ikke har forstået, hvordan fylder man sig selv op med kærlighed. I teorien har jeg jo godt kunne se det var vigtig, men jeg har virkelig ikke kunnet greje hvordan - og så sagde du/kanaliserede det i en enkelt linje til mig, så jeg forstod det Sanne:


Alt det jeg giver og sender ud af kærlighed, skal jeg vende indad i mit hjerte og fylde mig selv op med


....det var bare det, ikke andet...

Første gang jeg prøvede virkede det.

Jeg har tit kastet mig selv ind i de mest fantastiske forelskelsesenergier, forelskelse i mennesker, sager eller projekter - hvor jeg skyder om mig med energi. I fredags mærkede jeg, at jeg var ved at kaste forelskede tanker efter en, men fik vendt energien og sendt den ind i mit eget hjerte i stedet - og hold da lige op det gav kuldegysninger og føltes bare helt rigtigt.

Tænk, at det er så let at fylde kærlighed i sit eget indre bæger - jeg ved godt der skal mere til, da det er ret tomt, men hold da op en livstransformerende indsigt :-)

Så egentlig vil jeg bare sige tak fordi du gør det du gør og er så f...... god til det ;-)

Også tak for julekalenderen. Jeg har netop siddet og set på årets udfordringer og føler at jeg med den øvelse du har lært mig, virkelig får afsluttet og sat punktum ved det jeg har lært. Jeg plejer at opleve at udfordringerne viser deres ansigt igen og igen, men tror jeg får lov at afslutte en masse på denne måde.

Det kunne være ret fantastisk med et rent bord, når 2015 starter :-)


Sååå kære kære du som læser dette er dagens simple råd nu og til dine dages ende:

Alt det du giver og sender ud af kærlighed til andre, skal DU vende indad i DIT hjerte og fylde DIG selv op med ♥


Måske det hjælper at åbner dit hjertechakra og dit smukke hjerte også. For dernæst at forestille dig at der er et KÆMPE bæger foran dig du fylder op med aaaal din kærlighed, med aaaal din glæde og begejstring OG når den er ved at briste - såååå....gæt selv hvad du så skal kære kære du som læser, da skal du vende den indad og heale hele dit indre op med denne dejlige energi du har genereret. Energien og kærligheden skal ud i bækken og underliv, ned i lår, knæ, fødder og ud i hele dit indre.


Kære kære du som læser kan du den 24. december med hånden på hjertet sige at du HAR læst alle mails denne måned, så er du sååå hjertelig velkommen til at booke en kanalisering-session som den Lone fik og som flere hundrede andre også har modtaget de forgangne år.

Også selv om du ikke er selvstændig og behandler.

Sessionen optages og sendes til dig efterfølgende.

Ps du kan først fra mandag den 5. januar ringe og booke din tid på 22 41 11 55, men du kan sagtens inde da nå at gennemføre dit køb.

P.P.S desto længere du venter, desto størr risiko er der for at ventetiden er så lang at det først er i februar jeg kan få æren af at kanalisere til dig  ♥

P.P.P.S som medlem i klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE -køber du FØR 1. januar 2015 får du 15 minutter med oven i uden ekstra beregning.

Kanaliserings session ny


Copyright
© 2014 All rights reserved Sanne Otilia Philipson. INTET må tages ud af denne tekst og deles - INTET. Kun kalenderen i dens fulde længde må deles.


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)