Kampen i os.. Det gør sQu nas..

Hej Kære kære du som læser

Hvis jeg ikke fik skrevet dit navn rigtigt, så skriv til mig og jeg skal ændre det :)

Sjælen i os hæmmer Ånden i os, i at folde sig ud.
Når jeg i dig fjerner 3-5 selvsabotagetemaer permanent via en tlf/alm. session hos mig, SÅ slipper du gamle sjælefragmenter. Dvs du får "færdiggjort gamle livslektier" og bliver mange indre kilo lettere og mere fri!

Når så disse temaer og sjælefragmenter er væk, kan dine egne "sande" smukke rene energier igen komme ind i dog og din krop i form af din Ånd. Læs mere længere nede.

Open hearts see love everywhere.... ♥ ....

Ja altså, selv om det kan gøre tisse nas at åbne vores hjerter -så er det altså det Livet, Universet eller hvem du nu tror på, - har i sinde med os! 

At vi udvikler os fra hjertet og ikke fra egoet og de lavere maskuline chakraer.

Det er meningen at vi alle skal leve et autentisk liv fra hjertet! Som jeg også nævnte i video horoskopet for august. Den engelske video er lidt anderledes og NØJ jeg trænger til at bo i udlandet hehe, og få trænet det engelske!

Du og jeg er aaaaller mest smukke når vi er i vores hjerter. For der er vi vores sande sårbare jeg og stråler det mest storslåede lys og andre drages af os. ♥ Så selv om det gør nas, så tur åbne dit hjerte og vise den du er  i hjertet. For desto mindre kamp og modstand vil vi også tiltrække.

Lukkede hjerter får modstand for at BLIVE åbnet ♥
Har du og jeg lukket vores hjerter, - så ser vi spøgelser og illusioner hele tiden! Kæmper eller flygter! Vi er efter og over andre, -såvel som vi også "basker" os selv med en tung køle konstant!

Kunne du spørge din krop -ville den sige "det gør altså lidt ondt. Så for at beskytte mig selv lukker jeg altså ned"...og du bliver træt og tung Kære kære du som læser.

Spurgte du dit ubevidste jeg (følelserne) -ville du blot høre at det hulkede idet det føler sig svigtet, overset og skældt ud..... Ergo ville hele dit indre være en kamp! Fordi du har beskyttet dig selv ved at lukke dit smukke hjerte...


Sjælen kontra ånden.


Ånd: Dette er den “flydende udefinerbare masse” i os som ikke kan måles. Energien. Kald den Altet. Ånden er også det samme som vores højere selv. Ånden er hverken feminin eller maskulin, den er bare. Den er heeelt ren. Den er intuitionen i os. Den vi alle bør overgive os til og lade os føre af, for så er alt meget lettere.

Ånden er ikke det samme som sjælen. Sjælen er det samme som egoet og den lærende del i os som bærer med sig (fra tidligere liv) gamle “tunge” sjælefragmenter (læringsprocesser) i form af sorg, tristhed, vrede, modvilje, opgivenhed osv.

Jo flere gamle tunge sjælefragmenter vi slipper, jo mere vi gør os fri til at være den vi er i hjertet, -desto mere plads i os ,- er der til at Ånden kan være der ♥ Bliv klogere på dig via min SanneOtilia blog.

Få balanceret din krop, ånd, sjæl og heeele dit indre, dvs. få det til at samarbejde og kom i ro i dig, ved at lytte til min "Healende Mindfulness CD"

Den kan du downloade og har til evigt eje, med det SAMME du har købt den HER

OG lige nu her i august finder der "en flytten ud af huset" sted, -i form af gamle sjælefragmenter der slipper- alt imens "Ny ånd flytter ind" i huset i form af dig og mig der lander i os selv! Derfor er der mange modsatrettede energier til stede ♥

Så vi står lige nu lidt på en tærskel mellem det gamle/det gamle skoleår(den gamle maskuline æra) og det nye skoleår i form af den nye feminine æra, som vi alle heeeelt skal overgive os til, på alle planer ♥

Læs mere om dette og få værktøjerne til at håndtere det som sker, som medlem i min store gruppe KLUB MINDFULNESS FLOW. Medlemmerne giver 300kr de første 3 måneder og dernæst 250kr OG kan altid, uanset om de er selvstændige eller ej, booke en session hos mig. Medlemmerne her får også de 30. mails i 30. dage fra klubben herunder og meget meget mere end dette! De får updates som denne her flere gange ugentlig.


Eller modtag healing hver dag i form af mine små kærlige Mindfulness og selvindsigt tips og råd der giver stof til eftertanke for kun 50kr. Ja for kun 30 mails i 30 dage som medlem i klub "autencitet & mindfulness i hverdagen".


Flere medlemmer siger om klub
"autencitet & mindfulness i hverdagen"

"Jeg EEEELSKER at finde dine mail i min indbakke, for mig er det dagens første og bedste highlight. Jeg bliver i godt humør og løftet af at læse dem. Så det er en fantastisk gave jeg får hver morgen og er meget taknemlig over at du vil dele. Jeg føler at de er skrevet direkte til mig og at du ved præcis hvordan og hvad jeg er optaget af, uden at vi er i kontakt, og samtidig får jeg den her AAHH følelse af at alt er såre godt, og AHA, ja det er nøjagtig hvad jeg gennemgår.Så stort tak fordi du bliver ved med at dele og er en inspiration for mange".

"tak for dejlig morgenlæsning Sanne :)
Den anden dag ville jeg have mailet dig, at du ikke behøver at sende budskaber hver dag, det vil være fint med 2-3 gange om ugen - og det mener jeg stadig - meeen nu har jeg jo så vænnet mig til at læse dine vise ord her om morgenen til min lækre morgenmad og det er jo en skøn start på dagen :-))))"

"Jeg bliver hver gang jeg læser dine mails positiv overrasket over hvor meget det du skriver passer til mig ♥"

"Hvor er jeg glad for at have fundet dig og at kunne gøre brug af dine evner. Jeg er dybt taknemmelig".


Bliv klogere på dig selv OG bliv healet undervejs for kun 100kr ved at downloade og lytte til min 74 minutters lydfil "LÆR AT FORSTÅ DIN INDRE SELVSABOTØR"


Hjertelige knus OG med ønsket om en dejlig dag til dig
Sanne


 
Din Personlige Intuitive Mentor - SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!
Karriere rådgivning, supervision/undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du gerne vil lære at bruge færre ressourcer, -vil have øget mentalt overblik, overskud samt livsglæde.......


Youtube    -         Facebook      -     InstagramMaster Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)